آیت الله کریمی جهرمی گفت: از افراد ناصح و دلسوز که خود متخلق‌ به اخلاق شایسته و دارای بیانی نرم و توان ارتباط‌گیری با اقشار مختلف مردم هستند باید برای ترویج روحیه ی دینی و فضیلت های اخلاقی در بوستان ها استفاده کرد.

برای ترویج دین در بوستان ها از افراد ناصح متخلق به اخلاق شایسته باید بهره گرفت

آیت الله کریمی جهرمی در دیدار دکتر سقائیان نژاد شهردار قم با تبریک دهه کرامت، ضمن بیان برخی ابعاد شخصیتی حضرت معصومه علیهاالسلام، اقدامات شهرداری در سال های اخیر را خرسندکننده دانسته و گفت: این توفیقی است که خداوند متعال شامل حال شما و همکارانتان کرده است تا این خدمات را برای مردم انجام دهید. قدر این فرصت را بدانید و شاکر این نعمت بزرگ باشید.

وی در ادامه با اشاره به روایاتی درباره عظمت شهر مقدس قم افزود: شهر مقدس قم، شهری است که در کلمات خاندان پیامبر علیهم‌السلام دارای عظمت ویژه‌ای است و اگر انسان به این نکته توجه کند، تمام سختی‌ها و مرارت‌های کار در این شهر برای او آسان و مقرون به نشاط می‌شود. قم هویت مذهبی و علمی خاصی دارد و باید در برنامه ها، این هویت حرم اهل بیت علیهم السلام بودن قم را حفظ کرد. یکی از مسئولان قم در زمان آیت الله العظمی بروجردی، کاری انجام داده بود و مرحوم آقا خیلی ناراحت شده بودند و به او دستور داده بودند که اول صبح که از خواب بلند می‌شوید صد بار بگویید «اینجا قم است».

وی در بخش دیگری از توصیه‌های خود گفت: توسعه ی بوستان‌ها و فضای سبز که در سال های اخیر در قم انجام شده، بسیار شادی‌آفرین و روح‌بخش است و انسان را متوجه آیات الهی می‌کند. چه خوب است که بتوانید با زبان هنر، مظاهر دینی را هم در این بوستان‌ها به نمایش بگذارید تا همزمان که مردم باید از نظر تفریحی و آرامش تغذیه شوند برای رشد معنویت آن ها هم اقداماتی انجام دهیم.

وی در ادامه ضمن اشاره به برخی از پروژه های بلاتکلیف در شهر گفت: گاهی بدون برنامه ریزی، هزینه های کلانی برای یک پروژه می شود و با مرور زمان متوجه می شوند که موانعی برای این کار می باشد و طرح به طور کامل متوقف می شود، حتی گاهی مجبور به تخریب آن می شوند که باید با نظارت و دقت کامل از ابتدا از اتلاف بیت المال جلوگیری شود.

استاد برجسته حوزه علمیه قم در ادامه با تاکید بر ارتباط صمیمی و دلسوزانه با آحاد مردم خصوصا جوانان، بیان داشت: در کنار خدمات شهری در حوزه ی فرهنگ نیز اگر بتوان هنرمندانه و با ظرافت، در مکان‌های پر رفت و آمد مانند بوستانهای شهر،  از افراد ناصح و دلسوز که خود متخلق‌ به اخلاق شایسته اند و دارای بیانی نرم و توان ارتباط‌گیری با اقشار مختلف مردم هستند برای ترویج روحیه ی دینی و فضیلت های اخلاقی استفاده برد، به‌تدریج در اخلاق جامعه و ترقّی آن اثر خواهد گذاشت.

وی با اشاره به برخی از روایات که بر خدمت به ضعفا تاکید دارند، گفت: مراقب باشید در روند خدماتتان به کسی ظلم نشود، اقشار مظلوم و محروم تحت فشار قرار نگیرند، با مردم به صورت مستقیم در ارتباط باشید و موجبات شادی و نشاط مردم را فراهم آورید؛ مخصوصاً به زندگی عزیزانی که مسئولیت نظافت شهر را در ساعات مختلف، در گرما و سرما بر عهده دارند و به مردم خدمت می‌کنند، اهتمام و رسیدگی بیشتری داشته باشید.

منبع: شفقنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.